top of page
Vyhledat

Finanční a investiční skupina JNCG se stěhuje do nových moderních kanceláří

Skupina JNCG je významným hráčem na trhu realitních služeb a úvěrů pro fyzické osoby podnikající a malé i střední podnikatele, s radostí oznamuje otevření svých nových kanceláří v prestižní budově Rustonka, která se nachází na strategické adrese v blízkosti společnosti IMMO Business a.s. Tato strategická poloha přináší řadu výhod a synergických efektů pro obě společnosti.

"Jsme nadšeni z našeho nového sídla v Rustonce," říká zakladatel společnosti JNCG, Jiří Nechvilka. "Věříme, že tato investice posílí naše postavení na trhu a umožní nám poskytovat ještě lepší služby našim klientům. Nové kanceláře jsou nejen reprezentativní, ale také nabízejí ideální prostředí pro spolupráci s našimi partnery a klienty."


JNCG se nachází ve 2. a 4. patře budovy "R2", která se pyšní moderním designem a prvotřídními prostory. Tato lokalita přináší nejen profesionální prostředí pro výkon práce, ale také možnosti rozšiřování podle dynamiky skupiny JNCG. Nové kanceláře JNCG v Rustonce jsou navrženy tak, aby poskytovaly ideální prostředí pro coworking, práci s klienty a správu inventáře. Společnost věří, že tyto reprezentativní prostory budou přispívat k dalšímu růstu a rozvoji.


"Sestěhování všech společností skupiny JNCG do nových kanceláří přináší synergický efekt, který se odráží v naší schopnosti poskytovat komplexní a efektivní služby," vysvětluje zakladatel. "Být všichni pohromadě v jednom prostoru nám umožňuje ještě snadnější a rychlejší komunikaci a spolupráci. Věřím, že to přinese prospěch nejen naší společnosti, ale také našim klientům."


JNCG se těší na příležitosti, které nové kanceláře nabízejí a plánuje využít jejich potenciál pro rozšiřování svých aktivit. S výhodnou polohou, blízkostí strategického partnera IMMO Business a.s. a moderními prostorami si společnost JNCG posiluje svoji pozici na českém trhu.




221 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page