top of page
Vyhledat

JNCG Credit: Když banka nepůjčí, my se vám postaráme o financování.

Společnost JNCG Credit a.s. se specializuje na poskytování finančních prostředků pro podnikatele, kteří mají problém získat půjčku od tradičních bank. Nabízíme různé druhy financování a úvěrů nejčastěji se zástavou nemovitosti. Nebankovní úvěry mohou podnikatelé využít bez konkrétního účelu, přičemž umožňujeme formou anuitní splátky. Stejně tak je možné využít balonový způsob splácení úvěru.




Služby, které JNCG Credit nabízí


  1. Půjčky bez registru: Jsou určeny pro podnikatele s negativním záznamem v registru dlužníků. Tato služba umožňuje získat finanční prostředky i těm, kteří mají špatnou úvěrovou historii.

  2. Půjčky bez doložení příjmů: Tato možnost je vhodná pro podnikatele s nepravidelným příjmem nebo nízkou historií v podnikání. Umožňuje získat úvěr bez nutnosti dokládat příjmy a výpisy z účtu.

  3. Půjčka v exekuci - JNCG Credit nabízí konsolidaci drahých půjček do jednoho úvěru s nižšími měsíčními splátkami, což může pomoci zlepšit finanční situaci podnikatelů​.


Proces získání půjčky

Získání půjčky od JNCG Credit je relativně jednoduché. Zájemce musí vyplnit online formulář na webových stránkách, kde uvede základní informace o své finanční situaci. Následně ho kontaktuje odborný poradce, který s ním probere detaily a možnosti úvěru. Poté je navrženo řešení, které odpovídá potřebám žadatele​.


Příklad podnikatelské půjčky

Například, při půjčce ve výši 200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,9 % p.a. bude měsíční splátka 3 400 Kč. Celkově zaplacená částka bude 254 815 Kč, včetně jednorázového poplatku za vyplacení půjčky a poplatku za podání na katastru nemovitostí​.




O společnosti

JNCG Credit, a.s. je součástí investiční skupiny JNCG, která byla založena v roce 2020. Skupina se zaměřuje na poskytování finančních a investičních služeb a má zkušený tým, který zajišťuje profesionální servis klientům. Zakladatelem a CEO skupiny je Jiří Nechvilka, který má bohaté zkušenosti v oblasti podnikání a investic. JNCG Credit nabízí řešení pro podnikatele, kteří potřebují financování, ale nemají přístup k tradičním bankovním půjčkám, a poskytuje široké spektrum finančních produktů přizpůsobených specifickým potřebám podnikatelů.

17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page