top of page
Vyhledat

JNCG Investment: Investiční Byt v jihočeských Loučovicích

Finanční a investiční skupina JNCG Real Estate představuje svůj nejnovější projekt JNCG Investment a jednu z našich investičních příležitostí. Objevte krásy Lipna a jeho okolí s jedinečnou investiční příležitostí v jihočeské obci Loučovice. Na tomto investičním záměru Vám představujeme jeden z příkladů v našem investičním portfoliu, kterého můžete být součástí díky investováním s naší skupinou.



Nemovitost 3+1 před rekonstrukcí

Byt je unikátní investiční příležitostí na netradičním místě. Na loučovické adrese nabízíme byt 3+1 o velikosti 78 m², ideální pro renovaci a s možností příjmu z krátkodobých pronájmů.

Byt nabízí zajímavou pořizovací cenu a obrovský potenciál po rekonstrukci. Vizualizace ukazují moderní a stylový interiér, který přiláká nájemníky na platformách jako AirBnb. Byt je situován v srdci rekreační oblasti Lipno, blízko Lipenské přehrady, stezky korunami stromů, Marina Lipno, sjezdovek a bobové dráhy. Ideální místo pro odpočinek i aktivní dovolenou.


Krátkodobý pronájem jako primární zdroj výdělku

Investice do této nemovitosti nabízí vysoké výnosy z krátkodobých pronájmů. Ale i z dlouhodobého pronajímání nájemníků. Hledáte-li investiční příležitost nebo svůj vlastní kousek ráje, kontaktujte finanční a investiční skupinu JNCG ještě dnes!

14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page