top of page
Vyhledat

Skupina JNCG oznámila spolupráci s Dluhopisy.cz

Finanční skupina JNCG nedávno oznámila spolupráci s významným inzertním portálem Dluhopisy.cz. Ten je považován za stabilního a důvěryhodného partnera pro distribuci firemních dluhopisů v České republice.



Portál Dluhopisy.cz se zaměřuje výhradně na prověřené dluhopisy, založené na reálných projektech firem s konzervativnějším přístupem k úročení a ve svém portfoliu mají zařazeny pouze firmy, které mají spolehlivou reputační minulost a prokazatelnou historií podnikání v daném oboru.


JNCG Real Esteta a.s. se specializuje na nákup nemovitostí s právními vadami, které po vypořádání zařadí do svého realitního portfolia. JNCG spoluprací s portálem Dluhopisy.cz získá možnost optimalizovat náklady na marketing, posílí akvizici nových investorů, rozšíří svou působnost na trhu a získá kapitál pro financování svých podnikatelských aktivit. Vzájemná spolupráce navíc potvrzuje dlouhodobou kredibilitu finanční skupiny JNCG.


Na trh s firemními dluhopisy vstupuje JNCG v době, kdy je příliv peněz od drobných investorů do dluhopisových fondů nejsilnější za posledních třicet let.


Firemní dluhopisy jsou jednou z nejoblíbenějších investic, protože nabízí stabilní výnos, poměrně nízké riziko. A v dnešní době navíc nabízejí jedinečnou možnost zafixovat si aktuálně vysoké výnosy dané vysokou inflací na několik let dopředu. V případě dluhopisů JNCG až do roku 2025.


První emise dluhopisů s názvem JNCG Real Estate RE I je zabezpečena realitním portfoliem a nabízí atraktivní výnos a krátkou dobu splatnosti. Emise byla vypsána na 24 milionů korun a nabízí investorům firemní dluhopisy s nízkým rizikem a pravidelným výnosem až 8,5% ročně.


V současném ekonomickém klimatu je investice do firemních dluhopisů stále atraktivnější volbou a po zrušení státních protiinflačních dluhopisů se firemní dluhopisy staly jedinou možností pro tento typ investice.


Investoři se odvrací od rizikovějších aktiv a více se soustředí na dluhopisy, které spolu s akciemi představují nejvíce využívané cenné papíry. V porovnání s jinými investičními možnostmi, jako jsou akcie nebo fondy, jsou firemní dluhopisy mnohem stabilnější, méně rizikové a přináší předvídatelné příjmy.


Tuto příležitost jistě ocení mnoho investorů, protože skupina JNCG a portál Dluhopisy.cz spolu vytváří silný tým, který poskytuje kvalitní a stabilní investiční zázemí a nabízí investiční příležitost, která kombinuje nízké riziko, stabilní výnos a ochranu proti inflaci.


Pokud si přejete získat více informací o našich dluhopisech, klikněte prosím ZDE.

151 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários


bottom of page